Rettergang

De første 7 dage er gratis, dette er en prøveuge. Et par dage før denne uge slutter, vil du modtage en e-mail fra os, at du kan forlænge premium-versionen i 1 år mod betaling. Efter det år kan du opsige dit abonnement pr. måned. Vil du ikke have et premiumabonnement? Så behøver du ikke at gøre noget, prøveugen slutter automatisk, og du behøver ikke at betale noget. Derefter kan du stadig fortsætte med at bruge de gratis funktioner. Du kan finde flere oplysninger på routiq.com/premium