Opret dine egne ruter

se video

eller forklaring nedenfor

Trin 1

Vælg ruteplanlægningen i appen

Trin 2.

Vælg vandreture eller cykling

Trin 3

Standardappen viser dit aktuelle område. Tør kortet (ved hjælp af fingeren) til det område, hvor du gerne vil foretage en rute. Bij sprede fingrene på kortet og derefter flytte dem til hinanden, vil du zoome ud for et bedre overblik.

Trin 4

Følg vejledningen øverst på siden

Trin 5

Afslut og gem ruten. Hvis du vil dele ruten med venner og andre, skal du bruge indstillingen "offentlig" 

Svarede det på dit spørgsmål? Tak for feedbacken Der opstod et problem under indsendelse af din feedback. Prøv igen senere.