Hvordan rydder du browsercachen på din computer?

Sådan rydder du cachen i Mozilla Firefox
Når du rydder din cache, vil du altid indlæse den nyeste version af en webside. Så sørg for at hente de nyeste data fra ethvert websted.
For at rydde cache i din Firefox-browser skal du følge de næste trin.
1. Ryd browserdata (cache) i Mozilla Firefox med tastaturgenvejen.
  • Tryk på tasterne [Ctrl], [Shift] og [Del]
  • Et nyt vindue åbnes og kalder "Ryd seneste historik"
  • Vælg din tidsramme, Last Hour .... Alt
  • Vælg kun markeringen foran Cache. Fjern markeringen af alle andre afkrydsninger
  • Bekræft dit valg ved at klikke på knappen "OK".
Sådan rydder du cachen i Google Chrome
Du bør rydde cachen i din Google Chrome-browser med jævne mellemrum. Dette sikrer, at din browser fungerer effektivt og uden at blive langsommere eller vise dig gamle data.
For at rydde cachen i Google Chrome skal du følge de næste trin
The fastest way to clear your Google chrome cache is to use the keyboard short cuts to go directly to the cache removal screen.
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Tryk på alle disse taster på én gang: [Ctrl], [Shift] og [Del].
  3. Gennemse for at rydde browsingdata
  4. Marker afkrydsningsfelterne ved siden af "Cookies og andre webstedsdata" og "Cachelagrede billeder og filer".
  5. Klik på knappen Ryd data.
Sådan rydder du cachen i Microsoft Edge
Når du rydder din cache, vil du altid indlæse den nyeste version af en webside. Så sørg for at hente de nyeste data fra ethvert websted.
For at rydde din browsercache skal du følge de næste trin.
1. Ryd browserdata (cache) i Microsoft Edge med tastaturgenvejen.
  • Tryk på tasterne [Ctrl], [Shift] og [Del]
  • Der åbnes et nyt vindue med navnet "Clear Browsing Data" (Ryd browserdata). Vælg indstillingen "Cached images and files" (Cachelagrede billeder og filer)
  • Bekræft dit valg ved at klikke på knappen "Ryd nu".
2. Slet browsercachen i Microsoft Edge via menuen.
  • Du kan slette browsercachen i Microsoft Edge via menuen ved at følge disse trin:
  • Klik på symbolet "3 prikker" i øverste højre hjørne.
  • Klik på "Indstillinger"
  • Klik på "Privatliv, søgning og tjenester"
  • Rul til "Ryd browserdata", og klik på "Vælg, hvad der skal ryddes"
  • Der åbnes et nyt vindue med navnet "Clear Browsing Data" (Ryd browserdata). Vælg indstillingen "Cached images and files" (Cachelagrede billeder og filer)
  • Bekræft dit valg ved at klikke på knappen "Ryd nu".
Sådan rydder du cachen i Safari
Der er to muligheder for at slette browsercachen i Safari
  1. Gennem en tastaturgenvej
  2. Brug menuen Developer (udvikler)

Tastaturgenvej

Den hurtigste måde at rydde (epty) din cache på er ved at bruge følgende tastaturgenvej: [CMD] + [ALT] + [E].

Rydning af cache via menuen for udviklere

Du kan også aktivere en udviklermenu i Safari for at aktivere flere professionelle indstillinger. Sådan vises menuen for udviklere:
  1. Vælg det første punkt "Safari" i hovedmenuen og fra rullelisten punktet "Preferences..."
  2. En popup åbnes. Klik på fanen "Avanceret".
  3. Markér indstillingen "Vis Develop menu in menu bar" nederst i bunden. Nu bør du se et nyt menupunkt i hovedmenuen med navnet "Develop".
  4. Hvis du klikker på menupunktet "Develop", kan du vælge "Empty Caches" fra undermenupunkterne.
  5. Genindlæs webstedet, og se eventuelle opdateringer af den tidligere version.

Kilde: https://www.browserchecker.nl/en/clear-cache