Hvad skal du gøre, når du har problemer, du ikke forstår eller ikke kan løse?

Nogle gange er du ikke i stand til at løse problemer med vores websted, selv om du har fulgt vores instruktioner i hjælpecentret.

I så fald skal du prøve at:

1. Prøv en hårdt sideopdatering, dette indlæser hjemmesiden igen og løser nogle gange problemer.
    1. Windows: ctrl + shift + r
    2. Apple: cmd + shift + r
  2. Fjern browserens cache, og sørg for at fjerne alt og ikke kun cachen fra den sidste uge, måned eller år.
    1. Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050
    2. Edge: https://support.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/delete-cookies-in-microsoft-edge-63947406-40ac-c3b8-57b9-2a946a29ae09
    3. Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache
  3. Deaktiver alle browser-plugins, da disse potentielt kan komme i konflikt med funktionaliteten på vores hjemmeside.
  4. Opdater din browser
  5. Brug en anden browser (vi anbefaler Google Chrome)