Problemer med appen

Nogle gange er det svært at forstå, hvorfor der opstår problemer, når du bruger en app. Der er flere trin, du kan tage for at løse dine problemer:

1. Luk appen, og genstart appen.
  2. Er dine loginoplysninger ens med dine oprindelige premium-kontooplysninger? Kontroller, om du har brugt den korrekte e-mailadresse og adgangskode.
  3. Tjek, om der er en opdatering tilgængelig i app-butikken, og opdater din app.
  4. Prøv at rydde cache og data. (Følg instruktionerne på dette link https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00077611/)
  5. Fjern og geninstaller appen.