Overførsel af iTunes Premium-abonnement til en anden e-mail

Hvordan ved jeg, om jeg har et aktivt abonnement på mit Apple ID?

Du kan tjekke status for dine abonnementer direkte fra din enhed ved at følge disse trin:

1. Åbn appen Indstillinger på din iOS-enhed.
  2. Tryk på dit navn øverst på skærmen for at få adgang til dine Apple ID-indstillinger.
  3. Tryk på "Abonnementer". Her kan du administrere alle dine aktive og udløbne abonnementer.
  4. På denne liste skal du kigge efter Routiq premium-abonnementet. Hvis det er aktivt, vil det stå under "Aktive abonnementer".

For en mere detaljeret vejledning, besøg venligst Apples supportside: Administrer dine abonnementer på Apple-enheder

Husk, at for at abonnementet kan overføres til en anden konto i Routiq-appen, skal det være aktivt under det Apple-id, du bruger på din iOS-enhed i øjeblikket.

Overførsel af abonnementet

1. Sørg for, at du er logget ind på din iOS-enhed med det samme Apple ID, som du oprindeligt brugte til at købe dit Routiq premium-abonnement.
  2. Åbn Routiq-appen på din iOS-enhed.
  3. Log ind på Routiq med den konto, som du ønsker at overføre abonnementet til.
  4. Gå til fanen "Mere", som typisk findes nederst til højre i appens brugerflade.
  5. Rul ned til afsnittet "Premium Membership".
  6. Klik eller tryk på "Gendan køb". Denne mulighed giver appen mulighed for at søge i købshistorikken, der er knyttet til det Apple-id, du er logget ind med.
  7. Systemet vil derefter søge efter og verificere de tidligere køb, der er foretaget med det anvendte Apple-ID. Hvis det finder Routiq premium-abonnementet i købshistorikken, vil det automatisk overføre dette abonnement til den Routiq-konto, der er logget ind på.

Bemærk venligst:

Denne proces overfører kun premium-abonnementet mellem Routiq-konti på det samme apple-id. Den overfører ikke abonnementet fra et Apple-id til et andet. Hvis du ønsker at ændre den e-mail, der er knyttet til dit Apple-id, skal du gøre det via dine Apple-kontoindstillinger.