Sådan skifter du sprog på webstedet

For at gøre vores hjemmeside mere tilgængelig for brugere over hele verden, har vi implementeret en funktion, der giver dig mulighed for at ændre sproget på siden. Her er en trin-for-trin-guide til, hvordan du gør det:

1. Find flagikonet: Kig i øverste højre hjørne af din skærm. Du bør se et ikon, der ligner et flag. Dette flag symboliserer det aktuelle sprog på siden.

2. Klik på flagikonet: Når du har fundet flagikonet, skal du klikke på det. Når du gør det, kommer der en dropdown-menu frem.

3. Vælg dit sprog: Dropdown-menuen viser en liste med flag, der hver repræsenterer et andet sprog. Klik på det flag, der svarer til det sprog, du ønsker at bruge. De sprog, der understøttes i øjeblikket, er:
    • Hollandsk: 🇳🇱
    • Spansk: 🇪🇸
    • Dansk: 🇩🇰
    • Engelsk: 🇬🇧/🇺🇸
    • Fransk: 🇫🇷
    • Tysk: 🇩🇪

Når du har valgt et flag, genindlæses siden, og sidens indhold vises på det valgte sprog.

Husk, at flaget i øverste højre hjørne af siden altid viser det aktuelle sprog. Du kan skifte sprog, så ofte du vil, ved at gentage disse trin.

Bemærk: Sprogoversættelserne er baseret på automatiseret software.

Svarede det på dit spørgsmål? Tak for feedbacken Der opstod et problem under indsendelse af din feedback. Prøv igen senere.