Hvorfor ser jeg min oprettede rute på et andet sprog?

Når du opretter en rute, bestemmes det sprog, du ser, af to indstillinger: "Website Language" og "Original Route Language".

1. Hjemmeside-sprog

Hjemmesidens sprog: Dette er den overordnede sprogindstilling for hjemmesiden, som styres af flagikonet i øverste højre hjørne. Denne indstilling påvirker hjemmesidens brugerflade og oversættelsen af dine ruter.

2. Sprog for rutetekst sat til engelsk

Oprindeligt rutesprog: Dette er det sprog, som du oprindeligt indtastede rutens tekst på. Du vælger det, når du opretter ruten.

Forvirringen kan opstå, hvis disse indstillinger ikke stemmer overens. Hvis du f.eks. opretter en rute på hollandsk (Original Route Language), men Website Language er indstillet til engelsk, vil systemet automatisk oversætte ruten til engelsk.

For at undgå dette skal du sikre dig, at hjemmesidens sprog svarer til den originale rutes sprog. Hvis du vil oprette en rute på hollandsk, skal du først indstille hjemmesidens sprog til hollandsk ved hjælp af flagikonet.

Bemærk, at når du ser en gemt rute, vises den på hjemmesidens sprog, uanset det oprindelige sprog for ruten. Skift hjemmesidens sprog, hvis det er nødvendigt.