Jeg kan ikke bruge mine premium-funktioner

Vi forstår, at du nogle gange kan støde på udfordringer med dine Routiq premium-funktioner. Følg venligst nedenstående trin for at løse sådanne problemer:

1. Bekræft status for din Premium-konto

Følg disse trin for at bekræfte din premium-kontostatus:

Her bør du kunne se, om din konto er aktiv eller ej. Hvis du ikke kan se din premium-status, bedes du gå videre til næste trin.

2. Brug muligheden "Gendan køb"

Hvis din premium-konto ikke virker, anbefaler vi, at du bruger funktionen "Gendan køb". Sådan gør du:

• Gå til dine kontoindstillinger.
  • Find og klik på knappen "Gendan køb".

Denne handling får vores system til at synkronisere med din købshistorik og opdatere din konto i overensstemmelse hermed. Hvis det ikke løser problemet, skal du gå videre til næste trin.

3. Bekræft dine login-oplysninger

Routiqs premium-funktioner er knyttet til den konto, du brugte til at købe dem. Sørg for, at du er logget ind med den rigtige konto. Hvis du ikke kan huske det, skal du følge disse trin:

• Du kan tjekke, hvilken konto du er logget ind med, ved at gå til siden Min konto eller gå til fanen "Mere" i appen.
  • Prøv at logge ud af den aktuelle konto.
  • Log ind igen med hver af dine forskellige konti, én efter én. Dette omfatter dine e-mailadresser, Facebook-, Google- og Apple-konti.

Husk at tjekke dine premium-funktioner, når du logger ind med hver konto.