Sådan opsiger jeg mit premium-abonnement

Routiq bestræber sig på at tilbyde fleksibilitet til sine brugere gennem flere udbydere af premium-abonnementer. Hvis du beslutter dig for at opsige dit Routiq Premium-abonnement, varierer processen afhængigt af din premium-udbyder. Nedenfor finder du detaljerede instruktioner om, hvordan du opsiger dit Routiq Premium-abonnement, hvis du abonnerer via Stripe eller iTunes/Apple.

Hvis du ikke længere har en Routiq-konto eller har glemt din konto, kan du følge disse trin.

Via Stripe (hjemmeside og Android)

Hvis dit Routiq Premium-abonnement administreres via Stripe, kan du opsige dit abonnement fra Routiq-hjemmesiden eller Android-appen.

Hjemmeside:

1. Besøg Routiqs hjemmeside, og log ind på din konto.
  2. Klik på "Min konto" i navigationslinjen.
  3. Find indstillingen "Opsig mit abonnement", og klik på den.

Android:

1. Log ind på din Routiq-konto på din Android-enhed.
  2. Tryk på "Mere" i menuen.
  3. Rul ned til "Premium Management".
  4. Klik på "Opsig mit abonnement"

Ved opsigelse vil dine premium-funktioner forblive aktive indtil slutningen af din nuværende faktureringsperiode.

Via iTunes/Apple

Hvis dit Routiq Premium-abonnement administreres via iTunes/Apple, kan du opsige dit abonnement ved at følge nedenstående trin. Bemærk, at dette kun er muligt, hvis du er på en enhed med det Apple ID, som du brugte til at købe abonnementet.

1. Følg dette link for at få adgang til Apples detaljerede instruktioner om, hvordan du opsiger abonnementer: https://support.apple.com/en-us/HT202039

Efter opsigelsen har du stadig adgang til Routiq Premium-funktionerne indtil udgangen af den aktuelle faktureringsperiode.

Politik for refusion

Routiq har en specifik refusionspolitik. Hvis dit abonnement har været aktivt i mere end et år, og du beslutter dig for at opsige det, vil du være berettiget til en refusion for de resterende måneder. Dit abonnement ophører ved udgangen af den aktuelle måned, hvor du opsiger det.

Men hvis du stadig er inden for det første år af dit abonnement, vil dit abonnement ophøre et år efter abonnementets start ved opsigelse, og du vil ikke få nogen tilbagebetaling.

Husk, at opsigelser træder i kraft ved udgangen af din nuværende faktureringsperiode.